Ma olen ikka väga pettunud akadeemias, et Sly oma Oscarit ei saanud. Kui selle aasta galast midagi mäletama jään, siis just seda snub'i. Rylance võib ju lahe mees olla, aga ta roll ei olnud mitte ühestki aspektist nii kaalukas kui Sly oma. Ma isegi ei suuda näha, kuidas sellise otsuseni jõuda võiks. Nii emotsionaalselt kui ka objektiivselt vale valik.
Veits on kahju, et "Star Wars" kõigest ilma jäeti (ootasin vähemalt üht tehnilist Oscarit), aga eks nad peavad siis oma kahemiljardilise kassatuluga leppima.
Positiivsema poole pealt: Leo sai lõpuks oma Oscari kätte. Sellepärast ma eelkõige live'is vaadata tahtsingi, kuna olin suht kindel, et see spoilitakse muidu koolipäeva jooksul ära. Tänukõne oli suht random, arvestades kui kaua ta seda Oscarit jahtinud on. Morricone kõne oli vist mu lemmik, hästi südamlik. Selle üle olen väga õnnelik, et "Spotlight" BP kätte sai. Väärib seda igatahes rohkem kui "The Revenant" ja vahel on päris tore, kui mõni võitja ka üllatusena tuleb. Sealjuures muidugi positiivse üllatusena, mitte nagu meeskõrvalosatäitja kategoorias.
DaydreamDiamond kirjutas:Lisaks - kas ma olen ainuke, kellele meeldis Rock'i avamonoloog?
Show parim osa minu meelest.