Ellen ei meeldinud peaaegu üldse. Kuidagi kramplik ja kohmakas. Kogu ta etteaste koosnes naeru ja aplausi nõudvatest naljadest. Olen ta saadet ka vaadanud. Lihtsalt teeb nalja ära ja ootab hirmunult, et kas keegi ikka naerab. Aga mõned hetked nagu näiteks pizza jagamine (olevat täitsa tavaline pitsapoiss

) ja
group selfie olid siiski õnnestunud.
Tina Fey ja Amy Poehler Kuldgloobuste õhtujuhtidena näitasid kuidas asja ägedalt teha. Need kaks võiks 2015. aasta Oscareid juhtida.
Muidu oli igati sujuvalt kulgenud
show. Võidud olid ootuspärased. Üllatusi väga ei olnud kui Travolta eksitus ja Adela Dazeemi veits katkine hääl välja arvata. Üllatuseks võiks lugeda ka McConaughey väga vinge kõne.
Hetkeks isegi jäingi uskuma, et Parim režissöör antakse McQueenile, sest laval oli Poitier isiklikult. Aga see oli petekas, sest laval oli Jolie (valge) ja Poitier (must), mis tähendab, et Oscar läheb Cuaronile ja kui Will Smith üksinda lavale prantsatas, siis oli selge, et kes Parima filmi tiitli koju viib.

Olen McQueeni võiduga väga rahul.
DiCapriost on kahju, aga ma arvan, et temasugust näitlejat üks väike kullast kuju nüüd küll morjendada ei tohiks. Aga kes teab...