Cannes'i filmifestivali Kuldse Palmioksa võitis vastuoluline

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Cannes'i filmifestivali Kuldse Palmioksa võitis vastuoluline

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 26. Mai 2013, 23:47

Cannes'i filmifestivali Kuldse Palmioksa võitis vastuoluline lesbidraama
Prantsusmaal jagati täna välja 66. Cannes'i rahvusvahelise filmifestivali auhinnad. Festivali peapreemia ehk Kuldse Palmioksa pälvis lesbiarmastajatest rääkiv Prantsuse linateos "Sinine on kõige soojem värv" ("Blue is the Warmest Colour").

Loe täielikku uudist siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Cannes'i filmifestivali Kuldse Palmioksa võitis vastuolu

PostitusPostitas Brialy » 27. Mai 2013, 01:13

Ei jõua ära oodata, millal võidufilmi ja ka peaaegu kõiki teisi võistluses olnud filme näha saab. Neil olid sel aastal kohe väga huvitavad filmid valikus! Ise oleks küll lootnud, et auhind läheb Ozonile, sest hetkel tundub ta olevat konkurentsitult kõige tugevam prantsuse režissöör ja raske on uskuda, et ta ämbrisse astuks, aga noh Cannes'is ei võidagi enemasti kõige loogilisem film ja see on positiivne. Kui aga nad oma filmides nii kinni poleks, siis oleks küll Farhadi kogu ürituse kinni pannud. Ma usun, et see mees tegi jälle aasta parima filmi, sest kui temal juba midagi valmib, siis ei paku talle mitte keegi konkurentsi. Iraani kino, eesotsas Farhadiga, on uskumatult tugev ja lausa nii tugev, et ma võin ilma filmi nägemata öelda, et minu selle aasta lemmikuks saab olema just nimelt Farhadi uus film. Kõlab idiootselt, aga ma tõesti ei usu, et keegi suudaks teda ületada.
Film-making is combining images and sounds of real things in an order that makes them effective. - Bresson
Kasutaja avatar
Brialy
Batman alustab
Batman alustab

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist