Russell Crowe ja Hugh Jackman löövad "Hüljatutes" laulu laht

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Russell Crowe ja Hugh Jackman löövad "Hüljatutes" laulu laht

PostitusPostitas Soprano » 12. September 2011, 13:21

Russell Crowe ja Hugh Jackman löövad "Hüljatutes" laulu lahti
2012. aasta 7. detsembril jõuab maailma kinolinadele "Hüljatute" ekraniseering, mis näeb välja aina paljulubavam. Universali stuudio linateose peaosa mängib Hugh Jackman, režissöörina on pardal "Kuninga kõnega" loorbereid lõiganud Tom Hooper, produtsendiks ka esialgse muusikali taga olnud Cameron Mackintosh ning muusika kirjutab filmile Claude-Michel Schoenberg. Nüüd on takkatippu selgunud tõsiasi, et linateose teist peaosa hakkab kehastama Russell Crowe!

Loe täielikku uudist siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Russell Crowe ja Hugh Jackman löövad "Hüljatutes" laulu

PostitusPostitas Ralf » 12. September 2011, 13:33

Milleks küll? 2000. aasta minisari Gérard Depardieu'ga on juba piisavalt adekvaatne ekraniseering romaanist, mida terve mõistusega või ajatajuga inimene niiehknaa lugeda ei viitsiks, ja pesamunadele on tehtud veel lühem ja lastesõbralikum versioon Liam Neesoniga. Selle uue variandi puhul hakataks niikuinii vinguma, sest jätab algteosest liiga palju olulist välja (sestap on "Hüljatud" jaoks õige formaat ka minisari), ja Hugh Jackman ei ole päris kindlasti sobilik Jean Valjean.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 12. September 2011, 13:49

Nõus! Kuigi ma ei saa aru, miks sa siinkohal romaani materdad. Hea lugemine oli mu arust.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ZeMonsta » 16. September 2011, 21:26

Miks ka mitte? Mulle tundub, et sellest võib huvitav ekraniseering tulla. Jackman sobib rolli küll ja oskab suurepäraselt laulda, Crowe kohta ei oska midagi öelda. Helena Bonham Carter teeb ka nähtavasti kaasa.
Raamatu lugesin lapsena läbi, muidugi tundus see toona kohati igav ning ega ma suurt midagi aru saanud. Seda rohkem põhjust romaan uuesti käsile võtta.
Kasutaja avatar
ZeMonsta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist