"Silent Hill" järje võtted algavad märtsis

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 09. Märts 2011, 14:39

Konami Digital Entertainment kinnitas eile, et "Silent Hill: Revelation" (3D), mis on ühtlasi järg 2006. aasta õudusloole "Silent Hill", on jõudnud produktsioonifaasi ja seda hakatakse filmima 7. märtsil.

Täielikku uudist loe siit.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas lostinthemist » 09. Märts 2011, 15:29

Lõpuks ometi on nad sellega alustanud. Sisust niipalju:

For years, Heather Mason (Clemens) and her father have been on the run,always one step ahead ofdangerous forcesthat she doesn'tfully understand. Now on the eve of her 18th birthday, plagued by terrifying nightmares and the disappearance of her father, Heather discovers she's not who she thinks she is.The revelation leads her deeper into a demonic worldthat threatens totrapher in Silent Hill forever.

Ühesõnaga, järgib Silent Hill 3 mängu sisu poolest. Aeg-ajalt olen natuke Michael J. Bassett blogi jälginud ja ma ei ole veel täiesti müüdud veel, teatud mõttes jätab natuke skeptiliseks. Tema filmidest olen näinud ainult "Deathwatch"i aastaid tagasi ja see oli meeldiv film ning jälgides teisi tema filme, tõotab suurel määral tulla natuke üle keskmise film. Mul on hetkel selline tunne pärast blogi lugedes, et Basset kiirustab natuke asjaga ja stsenaarium tuleb seekord ka pisut nõrk ning viimistlemata.
Küll aga, mulle meeldib tohutult tüdruk, kes valiti peaosalist mängima - mu silmad sulasid, Adelaine Clemens on niiii nunnu. X3
Esimene tuttuus pilt filmist (ühtlasi ka peaosalisest), ja blogi põhjal tundub, et lähiajal ei tule veel pilte.

Pilt
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 10. Märts 2011, 00:45

Minul ei ole sellesse projekti üldse usku. Basseti Deathwatch oli küll hea, aga Solomon Kane`i kohta käivad hoopis teised jutud. 3D annab sellele juba vastiku maigu juurde.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 10. Märts 2011, 00:53

Christophe Gans oli ja on parim Silent Hilli vallas või siis nii kaua kui tuleb välja, et Basset on tõesti võimekas ja tubli ning ületab Gansi loodut. Ega ikka usu küll :pööritus:

Aga see, et asi lihtsalt niisama katki jäeti, morjendab mind väga. Oleks võinud siis see Gansi teine osa ikkagi valmis saada. Mis sa teed kui stsenarist vangimajas konutab....

3D ajab hirmu nahka, kuigi tahaks loota, et ei tehta mingit Resident Evil`i sarnast käkerdist. Lootused, lootused, lootused.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kidd » 10. Märts 2011, 09:21

LiveForThis kirjutas:3D ajab hirmu nahka, kuigi tahaks loota, et ei tehta mingit Resident Evil`i sarnast käkerdist. Lootused, lootused, lootused.

Resident Evil puhul oli 3D ainus, mis tõeliselt hästi välja tuli, olgu film ise mis ta oli. Tõenäosus, et Silent Hill putsi keeratakse on suur küll, aga noh vaatama lähen ikka.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 16. Märts 2011, 22:42

Järgneva kohta ma ei tea, kas naerda või nutta. Muidugi on vanu nägusid hea näha, aga...
Original cast members will return for Silent Hill: Revelation 3D! Radha Mitchell will reprise her role as Rose, Sean Bean will play her husband Christoper, and Deborah Kara Unger is back as Dahlia Gillespie.

... ma tahaks näha siiski uut Silent Hilli filmi uue sisuliini ja tegelastega. Olles mänginud mänge, ma võin juba hakata spekuleerima, mis võib juhtuda, kui viia kokku filmi ja kolmanda mängu sündmused.
Pilt

Heatheril peaks olema oranž T-särk, mitte see pusa ._.
Võrdluseks:
Pilt
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 22. Märts 2011, 22:29

Pilt

Pidid võttepaigalt:
http://www.century21.ca/fernando.frias/ ... ent_Hill_2

Bassetit ja tema tegemisi veelgi lähemalt uurides võib tema vastu isegi mingi usaldus tekkida, aga väike või tegelikult isegi suur kartus, et film lörtsitakse rahamaiate lõugade vahel ära on väga suur.

Need pildid pakkuvad aga lohutust küll.
Ja sisu kohta ka veel palju ei tea, nii et kes teab mis muutuda võib.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist