Lõpuks ometi on nad sellega alustanud. Sisust niipalju:
For years, Heather Mason (Clemens) and her father have been on the run,always one step ahead ofdangerous forcesthat she doesn'tfully understand. Now on the eve of her 18th birthday, plagued by terrifying nightmares and the disappearance of her father, Heather discovers she's not who she thinks she is.The revelation leads her deeper into a demonic worldthat threatens totrapher in Silent Hill forever.
Ühesõnaga, järgib Silent Hill 3 mängu sisu poolest. Aeg-ajalt olen natuke Michael J. Bassett
blogi jälginud ja ma ei ole veel täiesti müüdud veel, teatud mõttes jätab natuke skeptiliseks. Tema filmidest olen näinud ainult "Deathwatch"i aastaid tagasi ja see oli meeldiv film ning jälgides teisi tema filme, tõotab suurel määral tulla natuke üle keskmise film. Mul on hetkel selline tunne pärast blogi lugedes, et Basset kiirustab natuke asjaga ja stsenaarium tuleb seekord ka pisut nõrk ning viimistlemata.
Küll aga, mulle meeldib tohutult tüdruk, kes valiti peaosalist mängima - mu silmad sulasid, Adelaine Clemens on niiii nunnu. X3
Esimene tuttuus pilt filmist (ühtlasi ka peaosalisest), ja blogi põhjal tundub, et lähiajal ei tule veel pilte.