Ridley Scotti "Alieni" eellugu kannab nime "P

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Ridley Scotti "Alieni" eellugu kannab nime "P

PostitusPostitas Soprano » 15. Jaanuar 2011, 16:10

Ridley Scotti "Alieni" eellugu kannab nime "Prometheus"

Viimastel päevadel-nädalatel on toimunud palju huvitavaid arenguid Ridley Scotti lavastatava nn. "Alieni" eelloo rindel. Kõige tähtsam uudis ongi see, et tegu polegi enam nii väga eellooga. Pigem on oodata rohkem originaalset ja eraldiseisvat lugu, mis on ammutanud inspiratsiooni "Alieni" mütoloogiast ja universumist.

Täielikku uudist loe siit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 15. Jaanuar 2011, 16:24

Loodetavasti Ridley Scott teeb veel H.R. Gigeriga koostööd. Ja uudis tegi rõõmsaks küll. Väga õige lähenemine minu meelest.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Spellbound » 15. Jaanuar 2011, 16:49

Tjah, miks alustada taas ulmekate tegemist juba olemasoleva seeria arendamisega? Talle sobivad originaalsed lood. Võib olla tulebki uus Alien. Kes teab? Gigeriga võiks igal juhul teha koostööd. Mida rohkem seda parem. Tundub paljutõotav projekt. Noomi Rapace ütles kord intervjuus, et tema ei tee ega taha kaasa teha Hollywoodi filmides. Njah. Sherlock Holmes 2 ja nüüd Prometheus ;-)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 15. Jaanuar 2011, 16:53

Pakun, et tuuakse mängu space jockey teema.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas LiveForThis » 15. Jaanuar 2011, 17:12

Space Jockey oli enne seda uudist ka peamine teema, millest taheti prequeli puhul lähtuda.

Kui nad sellest ei loobunud ja lihtsalt arendavad uue loo keset tuttavat universumi, siis oleks päris cool.
Olen alati spekuleerinud, kes see pirakas vend seal toolil istub ja viimasel ajal lubatud eellood just sellele tahtsidki vastuse anda.

Aga samas tahaks näha hoopis midagi muud, midagi, mis ei seostugi Alieni mütoloogiaga. Võib olla mingil määral ikka, aga loodetavasti rohkem eraldiseisvust.

Mõlemal juhul oleksin happy.

Viimane aeg Scottil ulme valdustesse tagasi tulla.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas P2ppin » 15. Jaanuar 2011, 17:33

Esimese ja teise filmi austajana tuleb tõdeda, et väga hea uudis ja mõnda aega juba üks enim oodetud filme minu jaoks. Oleks juba viimane aeg need AvP'd ja viimased kaks Alieni filmi mälust pühkida ühe korraliku Tulnuka looga. Kes muu sobiks etteotsa paremini, kui originaalloo lavastaja Ridley Scott ? Jääb vaid loota, et talle antakse piisavalt loomingulist vabadust ja teised suurninad ei sunni teda raha nimel mingi nõmedust tegema (kindlasti peaks üks korralik Alieni film olema R-Rated).
Kasutaja avatar
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Forzelius » 16. Jaanuar 2011, 12:52

Oh, väga-väga super. Ma haistan uut ulmeklassikat. Oligi aeg talt tagasi juurte juurde pöörduda. Ja 2012 märts ei ole nii kaugel kah. Ma arvaks, et kui isegi kõik osalised pole kindlad, et läheb veel paar aastat, aga natukene üle aasta polegi väga hull. Kindlalt järgmise aasta üks oodatumaid filme. Can't wait!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 16. Jaanuar 2011, 13:17

Üks parimaid filmiuudiseid üle pika aja, 2010 suurim ootus. :)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 16. Jaanuar 2011, 14:40

Ma pean tõdema, et mulle meeldis algusest peale, et uus "Alien"i film tehakse. Vähemalt nii kaua, kuni Ridley Scottil on mängus tugev käsi sees, siis vaevalt saab miski perse minna. Meele teeb heaks ka, et tegemist on eraldiseisva originaallooga. Iseenesest poleks mul midagi ka selle vastu olnud, kui tegemist oleks eelloo, kas või järjega. Kui stuudiod Scottile pähe ei istu, on kõik hästi.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 16. Jaanuar 2011, 14:52

"Alien"-i universumi arendamine live action filmis on samuti teretulnud, raamatutes-mängudes-koomiksites on seda juba piisavalt tehtud. "AvP" kaks osa justkui üritasid natuke, aga xenomorphide algupära ümbritseb veel suur hulk müstikat, mille ümber päris ägeda kosmoseõuduka vändata saaks.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas 0ll » 18. Jaanuar 2011, 00:51

Uudise sisu arvestades peaks sõna "eellugu" pealkirjas vist samuti jutumärkides olema. Mina olen selliste asjade arenguga väga rahul. Varem jättis projekt suht külmaks.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 18. Jaanuar 2011, 01:31

Huvitav, mida meie kaasfilmiveeblane Hea Aasta sellest arvab? Siin on vist dilemma, sest Ridley Scott = 10/10 aga ulme = 2/10. :pööritus:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 18. Jaanuar 2011, 01:47

eerik kirjutas:Huvitav, mida meie kaasfilmiveeblane Hea Aasta sellest arvab? Siin on vist dilemma, sest Ridley Scott = 10/10 aga ulme = 2/10. :pööritus:

:)) :))

Tõepoolest, sooviks samuti tagasisidet, aga ta vist väga palju ei külasta meid enam kahjuks?
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 18. Jaanuar 2011, 01:50

Forza kirjutas:Tõepoolest, sooviks samuti tagasisidet, aga ta vist väga palju ei külasta meid enam kahjuks?

No mis te narrite siis nii palju... :))
Arvatavasti saab siin tema puhul määravaks casting.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 18. Jaanuar 2011, 01:59

Russell peaossa, siis on ta küll pöidlad üles, usun...
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist