Seriaal "Põgenemine" lõpeb

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ronet » 09. Veebruar 2009, 07:14

Kolmas hooaeg oli ikka jube jama indeed. Neljas oli hea, kuid see nö. finale (enne viimaseid osasid) ei pakkunud üldse pinget. Üks asi häiris neljanda hooaja juures.. nimelt see, et kõik hakkasid järsku sõpradeks ja üksteisest hoolima. Ükskõik mis ka juhtus, asjad nii kergelt ei käi.

Garli kirjutas:
enxu7 kirjutas:võiks ikka jätkata see on hea seriaal mulle meeldib :( :(

Kunagi lugesin PB boardi IMDb's ja seal oli teema, et milline lõpp sarjale oleks kõige ägedam. Seal oli muidugi igasuguseid non-sense ettepanekuid, kuid kõige meeldejäävam oli see kui üks tüüp kirjutas a'la et enne viimase osa lõppu ärkab Scofield kohtusaalis üles ja ütleb unise häälega "what?" sest ta oli kõike seda, mis sarjas siiani toimunud on, unes näinud.

Nii mõnigi sari on sellise lõpu leidnud. :P
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Garli » 09. Veebruar 2009, 18:44

Level kirjutas:Kolmas hooaeg oli ikka jube jama indeed. Neljas oli hea, kuid see nö. finale (enne viimaseid osasid) ei pakkunud üldse pinget. Üks asi häiris neljanda hooaja juures.. nimelt see, et kõik hakkasid järsku sõpradeks ja üksteisest hoolima. Ükskõik mis ka juhtus, asjad nii kergelt ei käi.

Garli kirjutas:
enxu7 kirjutas:võiks ikka jätkata see on hea seriaal mulle meeldib :( :(

Kunagi lugesin PB boardi IMDb's ja seal oli teema, et milline lõpp sarjale oleks kõige ägedam. Seal oli muidugi igasuguseid non-sense ettepanekuid, kuid kõige meeldejäävam oli see kui üks tüüp kirjutas a'la et enne viimase osa lõppu ärkab Scofield kohtusaalis üles ja ütleb unise häälega "what?" sest ta oli kõike seda, mis sarjas siiani toimunud on, unes näinud.

Nii mõnigi sari on sellise lõpu leidnud. :P

Ma naeraks kui PB sellise lõpu leiaks. : D
Ma ise ei tea ühtegi sarja, mis sellise lõpu on leidnud, kuid eeldan, et need on mingid komöödiasarjad? Kahtlen, et põnevussarjale selline lõpp tehakse.

Muidugi omaette geniaalne oleks, kui Fox lubaks viienda hooaja ka teha ja neljas lõpeks Michaeli ülesärkamisega kohtusaalis ja viiendas algab actual Prison Break.
Haha.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist