"Mina olin siin" ei pääsenud Oscari-kandidaadiks

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 16. Jaanuar 2009, 00:21

Forza kirjutas:No üks tuleneb teisest ju. Kui on sitt raamat, siis on ka sitt film.

Raamat polnud sitt.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Forzelius » 16. Jaanuar 2009, 00:24

Polegi väitnud seda. Lihtsalt, et siis ei võta ma seda kui reaalset raamatut, vaid kui fiktsiooni rohkem.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 16. Jaanuar 2009, 00:29

Sel aastal ka nagunii "Püha Tõnu kiusamist" ei valita ja saadetakse mingi "Vasha" või "Pangarööv".
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 16. Jaanuar 2009, 00:32

Ega ei imesta. Püha Tõnu tundub liiga arthouse Oscarite jaoks. Rohkem festivalifilm.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 16. Jaanuar 2009, 00:36

"Lumekuninganna" tuleb rohkem art house film, ma usun. Aga noh, see esilinastub nagunii detsembri lõpp või üldse 2010 algus.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 16. Jaanuar 2009, 01:41

Nice, siin on väike vaidlus käinud vahepeal. :))

Lisaks veel omalt poolt, et igat Eesti filmi tuleb vaadata kui filmi, mitte kui Eesti filmi. Mina Olin Siin oli vaadatav ja kui hinnete üle hakata vaidlema, siis sellised punktid nagu 8 ja 9 ei tohiks üldse kõne alla tulla, aga to each his own.

Standard puudub, ütleme ausalt. Teatud žanrid või teatud tüüpi lood ei ole siin riigis ennast veel mugavalt sisse võtnud. See võtab aega. Nimetage näiteks mõni Eesti õudusfilm ?

Mida rohkem filme tehakse seda parem, sest siis kerkib üldine tase. Tulevikus hakkame kindlasti osavamaid ja usutavamaid filme nägema selles kategoorias. Eelkõige loodan, et suureneb julgete noorte näitlejate osakaal, kes suudaksid seda tüüpi lugusid õnnestunult ette kanda. Viimase põhjusel kannatas ka Mina Olin Siin, sest oli näha, et hoiti ennast tagasi või siis puudus piisav kogemus.

See, et meie filme osaleb aina rohkem mitmetel festivalidel ja toovad sealt ka vahel auhindu koju, näitab, et asi liigub õiges suunas.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline