"Põgenemine" jätkub ka neljandal hooajal

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Chras » 28. Märts 2008, 17:31

Stormil täiesti õigus, suured tänud sulle Forza- tänu sulle pean selle fakti unustama, ja oopis sina peaks Hoiatause saama
Chras
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

PostitusPostitas mad3in3stonia » 28. Märts 2008, 17:45

hei hei ple m6tet vaielda selle üle ja muideks selle vaidlusega te k6ik r6hute aina rohkem sellele spoilerile... ma ei pannud seda spoli yltse tähelegi Raimzi jutus, sest ma viskasin ainult korraks pilgu peale ja minult läks see kahe silma vahelt mööda... aga noh enam see ei loe..
Kasutaja avatar
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas salatoimikud » 28. Märts 2008, 18:02

Mõtetu või mitte aga vähemalt on midagi vaadata.

Endale meeldib et asi jätkub.

Ja kolmas hooaeg oli kehv kuna need idioodid seal ameerikamaal streikisid ja oli vaja kiiresti kiiresti hooaeg ära lõpetada.
salatoimikud
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Forzelius » 28. Märts 2008, 18:26

Vabandan selle eest, et quotet valgeks ei teinud, oma arust tegin seda juba esimest korda. Aga ma siiski arvan, et kui inimene spoilerdab, siis ei ole liiast seda mainida. Läksin tõesti veidike üle piiri ja sõimama poleks ka pidanud hakkama...
@Storm though, mine ja võta kellegi teise kallal vahelduseks. Mul on tunne nagu sa ainult minu postitusi jälgiksidki ja analüüsid neid, et midagi öelda saaks. Siin foorumis olen näinud varasemalt ka teiste kasutajate poolt eksimusi, et neid parandada. Tõsiselt, ma olen tüdinenud sellest, et kõik sinu postitused algavad quote @ Forza. Nt. kui keegi kuskil teemas spoilerdab, ei näe küll sind seal võtmas. Kui mina aga midagi valesti ütlen, siis oled sina kohe platsis mind parandama...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Yamanu » 28. Märts 2008, 22:30

Forza kirjutas:Lostis on vähemalt, mida aretada. Prison Break oleks pidanud lõppema peale esimest hooaega...

sõna.

Prison breaki season 1 oli vägaväga hea... season 2 hakkas ära vajuma... kuigi vägagi vaadatav... aga peale 2 hooaja viimast osa küll järgmist hooaega downloadima ei kutsnud..
Yamanu
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist