Moderaator: Meeskond
Mihkel kirjutas:Uuurige natuke filmi kohta "Cannibal Holocaust". See film on keelatud peaaegu 60 riigis. Tegelikult pole ma mingi suur räiguse hindaja.
http://www.imdb.com/title/tt0078935/trivia
LadyBug kirjutas:õudukad peavadki räiged ja õudsad olema...
õudukas peab tõesti olema selline ,mis tõepoolest hirmu nahka ajab!!!
Priit kirjutas:LadyBug kirjutas:õudukad peavadki räiged ja õudsad olema...
õudukas peab tõesti olema selline ,mis tõepoolest hirmu nahka ajab!!!
Räigus tõstab esile rõveduse. Mina küll midagi hirmsat ei näe näiteks inimese söömises, vaid ma tõstan esile just vastikustunde.
Priit kirjutas: - ... Ja näiteks uuemad filmid pole üldse õudsad, Saw puhul ma ütleks et peale rõveduse nagu midagi erilist ei olnud. Vaata Shutter'it, siis tunned juba hirmu.
Ja kas keegi ütles et nende võlu oli õuduses? Sel ajal olid need ideed hiilgavad. Nüüd on iga teine õudukas midagi sarnast: Mõrvar tapab noori, üks või kaks inimest jäävad ellu, mõrvar "sureb". Järgmine osa samamoodi, kuidagimoodi on jälle see mõrvar elus ja hakkab sama komejant pihta... -
V kirjutas:Eestis ei saanud The Hills Have Eyes isegi K16,nagu r''kisid sa,vaid ainult K14,.Seega hostel veidi hirmsam.Robert kirjutas:Ãudusfilmid muutuvad üha räigemaks
Ãheks tõestuseks on kindlasti viimati meie kinodesse jõudnud film "Hostel", mis teenis USA kinokassades väga palju raha. Seda fakti tõestab ka film "Mägedel on silmad", mis ei hoia räiguse pealt kokku ja ka seegi on sellise filmi kohta Ameerikas edukas. Linateos on alla 18. aastastele keelatud Saksamaal, Norras, Austraalias, Kanadas, Suurbritannias ning Singapuris oli algselt alla 21. aastastele keelatud, kuid filmi kärpimise tulemusel jäi ikkagi K-18.
T?ielikku uudist loe siit
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist