Moderaator: Meeskond
Sestap ka ennustuses nii hästi läks.Garli kirjutas:Üllatustevaba gala tõesti.
JazZ- kirjutas:Öö läbi autoreklaamide vahtimise asemel oleks põhimõtteliselt täpselt sama emotsiooni kätte saanud ulti ennustuslisti, Forza lingitud pilti ja YouTube-st Mathhew McConaughey kõnet vaadates.
DaydreamDiamond kirjutas:Mul on kahju DiCapriost (ma ei uskunud hetkekski, et ta võidab) aga samas ma ei saa vastu vaielda McConaughey'i võidule.
Kickflick kirjutas:Kahju, et "The Wolf of Wall Street" jäi tühjade kätega.
Spellbound kirjutas:Ellen sakkis ikka kohutavalt. Kokutas ja vahtis ringi nagu ootaks kogu aeg midagi.
LiveForThis kirjutas:Üllatuseks võiks lugeda ka McConaughey väga vinge kõne.
DaydreamDiamond kirjutas:Mul on kahju DiCapriost (ma ei uskunud hetkekski, et ta võidab) aga samas ma ei saa vastu vaielda McConaughey'i võidule.
Garli kirjutas:Leost kahju, kuid McConaughey vääris seda.
LiveForThis kirjutas:DiCapriost on kahju, aga ma arvan, et temasugust näitlejat üks väike kullast kuju nüüd küll morjendada ei tohiks. Aga kes teab...
Forza kirjutas:Mul ka DiCaprio osas kahju overall, aga ma ei saa pihta, kas kõik on selle üle üllatunud vms?
Forza kirjutas:Vana nali siis, jah, sest see on ju teada, et Leo ei võida mitte kunagi.
Level kirjutas:Forza kirjutas:Vana nali siis, jah, sest see on ju teada, et Leo ei võida mitte kunagi.
Kui ta enne oma surma veel elus on, siis saab ehk elutöö Oscari.
Soprano kirjutas:Leo peab hakkama ka produtsendiks nagu Brad Pitt, siis on ehk lootust. Samas ta oli Wolf'i produtsent... ei vea poisil lihtsalt.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist