Hiinas keelati õudusfilmid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kaido » 14. Veebruar 2008, 21:09

Hiias keelustati õudusvideod ja heliteosed, mis sisaldavad õudust või üleloomulikke lõike, et kaitsta alaealiste vaimset tervist. Kõik õudusi ja üleloomulikkust sisaldavad tooted eemaldatakse müügilt, teatas AP. Samuti peab eemaldama kogu õuduse kõigilt hetkel valmivatelt teostelt. Seda, kui suured on vahelejäämisel karistused, pole välja toodud.

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 14. Veebruar 2008, 21:22

aga mis on õudne? foobiatega inimestele võivad rohelised herned ka õudsed olla ja tuvid ja vanatädid
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kaido » 14. Veebruar 2008, 21:35

Reinuvader Rebane kirjutas:aga mis on õudne? foobiatega inimestele võivad rohelised herned ka õudsed olla ja tuvid ja vanatädid

nõustun. kui keelata midagi, siis pigem mingi rämeda ja eheda tapmise ekraniseeringu.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Forzelius » 14. Veebruar 2008, 23:31

Mõttetu valitsus seal riigis imo...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 14. Veebruar 2008, 23:51

that sucks ..
hea, et ma hiinas ei ela.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas silx » 15. Veebruar 2008, 16:02

Järgmisena keelatakse üldse kõik filmid ära w??Selle järgi mis siiin kirjutati on seal paljud laulud ka keelatud vist. :))
Are You Watching Closely?
Kasutaja avatar
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Priit » 15. Veebruar 2008, 16:07

Reinuvader Rebane kirjutas:aga mis on õudne? foobiatega inimestele võivad rohelised herned ka õudsed olla ja tuvid ja vanatädid

Mis on erootiline? Äkki mõnda inimest erutab hoopis kummiliim või haisvad sokid.

Ja nii edasi.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Storm » 15. Veebruar 2008, 17:17

Priit kirjutas:

Mis on erootiline? Äkki mõnda inimest erutab hoopis kummiliim või haisvad sokid.

Ja nii edasi.

Has a point there :pööritus: . Oeh, mul läheb juba süda pahaks, mida kõike tänapäeval mõndade äärmuslaste pärast ära ei tehta. Kui inimesele meeldivad mingil põhjusel õudusfilmid, siis näeb ta need ära tahest tahtmata. Kui ei kannata sellist asja, siis ma usun, et juba ~9 aastasel on piisavalt mõistust, et mitte vaadata asju, mis ei meeldi.
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas mad3in3stonia » 15. Veebruar 2008, 19:53

noh m6nes m6ttes neil on 6igus aga samas kas sellest plex piisanud kui nad oleksid lihtsalt vanuse piirangut t6stnud...
Kasutaja avatar
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Kidd » 15. Veebruar 2008, 20:18

Storm kirjutas:Kui ei kannata sellist asja, siis ma usun, et juba ~9 aastasel on piisavalt mõistust, et mitte vaadata asju, mis ei meeldi.

Eee... tegelt vist ikka pole, sai sama vanalt Elm Street´i filme vaadatud, pärast ei saanud nädalaid korralikult magada, aga ikka oli vaja veel vaadata :)) Hiinlastest muidugi kahju.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas _eesti999_ » 15. Veebruar 2008, 21:19

Valus kaotus nii filmitööstustele ja Hiinale. Sest arvestades Hiina rahvaarvu, oleks sealt päris suured summad filmistuudiotele tulnud.
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Storm » 15. Veebruar 2008, 22:31

Kidd kirjutas:pärast ei saanud nädalaid korralikult magada, aga ikka oli vaja veel vaadata :)) Hiinlastest muidugi kahju.

Aga mõtle nüüd natuke, kas see oli kokkuvõttes halb asi, et sa magada ei saanud (no sellesmõttes, et korralikult ennast välja puhata ei saanud, seda küll, but that's not the point :D )? Ma usun, et kuna sa nägid, mis filmis kõik juhtus ja kui halva enesetunde see sinus tekitas, ei tuleks sa ise tulevikus kunagi selliste asjade tegemise peale! :)), vähemalt ma sügavalt loodan seda :D . Vähemalt minu enda puhul on küll olnud taoliste filmide puhul (mitte ainult õudukate, vaid ka üleüldse, mis on sellise vägivaldse alatooniga, mis "võiks" lastele halvasti mõjuda), et ma üritan nii kuis võimalik hoiduda selliste asjade eest ning ja hoolitseda, et minu lähedastega kunagi midagi sellist ei juhtuks. Loodan, et said mõttest aru :).
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kidd » 15. Veebruar 2008, 22:46

Storm kirjutas:Ma usun, et kuna sa nägid, mis filmis kõik juhtus ja kui halva enesetunde see sinus tekitas, ei tuleks sa ise tulevikus kunagi selliste asjade tegemise peale! :))

Võib-olla küll, ma loodan, et korras mõistus suudab niigi heal ja halval vahet teha. Igatahes see filmide mõjutamise värk jääb vist psühholoogide otsustada.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kigents » 15. Veebruar 2008, 23:48

No aga kui nad tahavad kaitsta laste vaimset tervist miks siis mitte lihtsalt neid sisse lasta kas ei oleks lihtsam???
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hunduke » 24. Veebruar 2008, 13:19

Päris imelik ,kuna hiinakad teevad ise ka suht palju õudusfilme..
Don't let the darkness of the past cover the brightness of the future.
Kasutaja avatar
hunduke
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist