Potteri viimane osa võib tulla välja kahe filmina

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kaido » 15. Jaanuar 2008, 22:01

Viimaste kuulduste kohaselt, võib Harry Potteri viimane osa "Harry Potter and the Deathly Hallows" kinoekraseeringu saada kahe osana, kuna ühte filmi ei mahuks lihtsalt kõik ära, vahendab IMDB. Ka Rowling enda arvates ei oleks 4 tunneine film võimalik. Peale selle on ka fännide arvates eelnevad filmi liiga detailidevaesed olnud.

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Kristy15 » 16. Jaanuar 2008, 16:05

:D 'ksa
Kristy15
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LauraOlen » 17. Jaanuar 2008, 18:15

Ma olen VÄGA õnnelik ! :) :) :)
Kuigi... See aasta novembris pidi tulema ju kuues osa, seitsmes 2010. Kuidas nad siis jaotavad need aastatega või noh, just nende välja tulemistega? Meil siis ka nigunii need jälle hilinevad kolme kuu - poole aasta võrra, nii et üldiselt võib arvestada et kuskil 2012... :( 3 aastat läheb kindlasti..
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 17. Jaanuar 2008, 19:02

LauraOlen kirjutas:Meil siis ka nigunii need jälle hilinevad kolme kuu - poole aasta võrra, nii et üldiselt võib arvestada et kuskil 2012... :( 3 aastat läheb kindlasti..

Võibolla kommenteeriksid lähemalt? Kolmas, neljas ja viies osa esilinastusid Eestis kõik vähem kui 3 nädala jooksul peale UK või USA esilinastust. Esimene ja teine osa 5 nädalat peale UK esilinastust. Kolmest kuust või poolest aastast on ikka asi väga kaugel.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 17. Jaanuar 2008, 21:15

Ei meeldi, et kahe filmina lastakse välja. Võiks ikka 4-tunnine olla. Muidu võidakse hakata neid kahte osa hindama kui kahe eraldi filmina.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 17. Jaanuar 2008, 21:21

AvP_75 kirjutas:Ei meeldi, et kahe filmina lastakse välja. Võiks ikka 4-tunnine olla. Muidu võidakse hakata neid kahte osa hindama kui kahe eraldi filmina.

Hakataksegi. Näide: Kill Bill, LOTR jne.
Ja pealegi keegi ei viitsiks 4-tunnist filmi vaadata. Ja loomulikult lugu pooleks=double the money.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 18. Jaanuar 2008, 01:04

rezpekt kirjutas:
LauraOlen kirjutas:Meil siis ka nigunii need jälle hilinevad kolme kuu - poole aasta võrra, nii et üldiselt võib arvestada et kuskil 2012... :( 3 aastat läheb kindlasti..

Võibolla kommenteeriksid lähemalt? Kolmas, neljas ja viies osa esilinastusid Eestis kõik vähem kui 3 nädala jooksul peale UK või USA esilinastust. Esimene ja teine osa 5 nädalat peale UK esilinastust. Kolmest kuust või poolest aastast on ikka asi väga kaugel.

Lepitus tuli mitu kuud hiljem, Sweeney Todd ammugi veel. Neid näiteid oleks väga palju veelgi, kui lähemalt uurida. Hetkel on need kaks kõige eredamalt meeles. Eestis võiks ikka samal ajal kui ameerikas (või londonis) või kahe-kolme nädalase vahega, mitte mitme kuuse vahega. Sweeney Toddi asjus saatsin ma veel kirja superkinode kodulehele suht mõnda aega tagasi, õeldi et esilinastub 27. jaanuar, aga hiljem lükati hoopis veebruari keskpaigani.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 18. Jaanuar 2008, 15:17

Lepitus ega Sweeney Todd pole mingid kassahitid, et stuudio peaks nad igal pool maailmas samal ajal välja laskma. Aga tore, et sa nii asjatundlik oled.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 18. Jaanuar 2008, 17:10

LauraOlen kirjutas:Lepitus tuli mitu kuud hiljem, Sweeney Todd ammugi veel. Neid näiteid oleks väga palju veelgi, kui lähemalt uurida. Hetkel on need kaks kõige eredamalt meeles.

Oot-oot. Ma arvasin, et teemaks on ikka Harry Potter... Crash näiteks esilinastus 11 kuud hiljem, kui USA's aga ma ei hakka selle põhjal tegema ennustusi Harry Potteri suhtes.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 18. Jaanuar 2008, 17:53

Natuke teemasse ka:

Kuna üks sõber rääkis HP 7-e lõpu täiesti ette, ka kuuenda seletas ära, siis isegi huvi oleks, nt. 5-ndat ei viitsinud küll kinno vaatama minna, neljandagi vaatasin kodus, mitte kinos...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 18. Jaanuar 2008, 19:27

hau kirjutas:Lepitus ega Sweeney Todd pole mingid kassahitid, et stuudio peaks nad igal pool maailmas samal ajal välja laskma. Aga tore, et sa nii asjatundlik oled.

Ja mingi mõtetu ''Saladuste raamat'' vms on ? :? Meenub ka siinkohal, et ''Georgia Rule''i ei tulnud ka. Ma olen üldiselt aru saanud, et coca-cola plaza on ikka väga hea kino (nii elamuste kui saalide jne poolest), aga tundub et filmi valikute ja esilinastustega nii pole... :pööritus:
Tegelt jah, mis ma siin ikka õiendan, pigem kirjutan ja küsin ise.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 18. Jaanuar 2008, 19:37

Ega edaspidistest Potteri filmidest ilmselt midagi head oodata ei ole - juba neljandast osast muutus kogu filmiseeria väga mehaaniliseks, otsekui tehtaks neid lihtsalt seepärast juurde, et igale raamatule on ka automaatselt filmi vaja ... viiendale osale annaks 2/10, aga vähemasti on see positiivne, et järgnevaid filme kaheosalistena tegema hakatakse, niimoodi ei jää sisu liiga pinnapealseks.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hau » 18. Jaanuar 2008, 19:37

LauraOlen kirjutas:Ja mingi mõtetu ''Saladuste raamat'' vms on ?

Jah. Üle 300 miljoni juba teeninud. Aga nagunii sa aru ei saa milles point on niiet mõttetu seletada siin. Ära muretse, küll Harry Potter tuleb USAga lähestikku.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 20. Jaanuar 2008, 12:44

LauraOlen kirjutas:Ma olen üldiselt aru saanud, et coca-cola plaza on ikka väga hea kino (nii elamuste kui saalide jne poolest), aga tundub et filmi valikute ja esilinastustega nii pole... :pööritus:

Saa aru, asi ei ole vaid kinofirma teha. Suurt rolli mängivad filmistuudio ning levifirma.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas silx » 20. Jaanuar 2008, 14:20

Jh teglt oli juba kolmas ka selline teistmoodi.Eriti ei huvita kas tuleb ühe või kaheosalisena välja. :o
Are You Watching Closely?
Kasutaja avatar
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Järgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist