Paranoiadisco! Jah, sinuga räägin - see aasta ka kohal? jah? jah? jah!

Transpordi kohta Talsinkist ma ei oska midagi konkreetset öelda, kuna Transport-logistika ei kuulu minu osakonna alla. Aga üldiselt ma arvan, et me jebime seni kuni asja klappima saame.
Informeerin veel, et regamine tähendab seda, et te saadate Onu Kalveri arvele(Tema Pöfböfi postis olemas) minimaalselt 7 jevri ja seda HILJEMALT 3. augustiks. Märkige juurde enda blogija/foorumlase nimi. Rohkem maksmine on lubatud, sest raha kulutatakse nii-vai-naa ühise toidukatla täitmiseks. (powered by Jail.ee)
Muidugi kui kellegil juhtub lisaks veel mõni marineeritud karu kuskil keldris olema või ükskõik mida, mida kaasa rabada, siis lasku aga käia.
Kohapeal on olemas siis maja, koos sauna, mingi kinomajaks kõlbava ehitise ja miskise veekoguga, mida ei häbenetud tiigiks nimetada - ma ei välista, et tegemist on maa sisse kaevatud plastikkausiga, aga loodame parimat.
Voodikohti peaks jätkuma, aga paar telki ei teeks paha, aga nö kohustulikus korras, siis magamiskott kaasa.
Küsimusi on, siis küsige.
Ahjaa, filmisoovid. Paar helgemat pead panevad küll miskise programmi kokku, aga kui kellegil on mingeid erisoove, siis andku teada ja/või rabagu kinopilt kaasa.
PS. L4T - rebi paar Eluveitiega täidetud plaati kaasa, muidu läheb full-time viking-i ja doom-metali vaheliseks Kes-ees-see-mees-tüüpi-diskoks(powered by MNC või Isa Pjotr). uuk?