Kultuurikeskus Solaris avatakse 9. oktoobril

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Hülss » 30. September 2009, 18:46

Forza kirjutas:Solarises on Lido?
Ei teadnudki ja see on päris tõsine win. Ei tea muidugi, kas suudetakse nii hea teha, kui Lätis, aga eks saab näha.

Jep. Töökaaslased on Läti sõitudel seal tihti käinud, aga ise pole kunagi sinna sattunud mingil põhjusel. Lätis käin ise tööga seoses suhteliselt harva.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 03. Oktoober 2009, 21:59

Tegelikult on olnud huvitav jälgida Forum Cinemase käitumist. Varem aeti igasugune konkurentsihirm tagasi kuid nüüd, kus reaalsus ilmselt kohale jõudis, on tehtud uus kliendiprogramm, langetatud Plaza piletihindu ja on hakatud rääkima, kui hea kino Plaza siiski on. Viimases Filmimöla podcastis pühendati isegi paar minutit Inglismaa kinode kvaliteedi ja mugavuse maha tegemisele ning selle taustal Plaza kiitmisele.

Täna nädala pärast olen mina igatahes Solarises.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 04. Oktoober 2009, 01:12

eerik kirjutas:Tegelikult on olnud huvitav jälgida Forum Cinemase käitumist. Varem aeti igasugune konkurentsihirm tagasi kuid nüüd, kus reaalsus ilmselt kohale jõudis, on tehtud uus kliendiprogramm, langetatud Plaza piletihindu ja on hakatud rääkima, kui hea kino Plaza siiski on. Viimases Filmimöla podcastis pühendati isegi paar minutit Inglismaa kinode kvaliteedi ja mugavuse maha tegemisele ning selle taustal Plaza kiitmisele.

Täna nädala pärast olen mina igatahes Solarises.

Tegelt Plaza saalid ongi igati tipp-topp, aga jah nädala pärast Solarises minagi!
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist