Steven Seagal osaleb filmi "Grindhouse" järjes?
Märulimees Steven Seagali esindajad kinnitasid, et mees peab läbirääkimisi osalemaks režissöör Robert Rodriguezi filmi "Grindhouse" järjes "Machete".
Täielikku uudist loe siit.
Moderaator: Meeskond
KiiZ kirjutas:Danny Trejo võiks talle seal filmis peksa anda![]()
Trejo on üks mu lemmikuid actionstaare ja ülbel Seagalil tuleks mokk kinni lüüa. Nagunii Trejo juba sai "Marked For Death-is" talt tappa.
Zamier kirjutas:Miks siis Steven Seagal ülbe on? Et oskab võitluskunste.
KiiZ kirjutas:Zamier kirjutas:Miks siis Steven Seagal ülbe on? Et oskab võitluskunste.
Ma oskan ka karated, mis vahet seal on? Ega ma Seagalist isiklikult ei räägi, vaid ta tegelaskujudest filmides. Seagali filme vaadates ei teki tema mängitud peategelase vastu mingit sümpaatiat, kuna ainuke karakter, mida ta välja mängib, on mingisugune arrogantne eks-võmm või keegi muu samasse patta. Nii-öelda hea eesmärgi nimel laastab ta rohkem, kui asi väärt on, näiteks "On Deadly Groundis". Liialt üleoleva olekuga mees lihtsalt. Ma lihtsalt ei taha, et ta sama suhtumist "Machetes" jätkaks, kuna see on ikkagi Trejo show. Päris elus ta muidugi selline pole päris, aga ma räägin ta filmidest praegu.
Lõpetuseks, ma naudin mitmeid Seagali filme, kuid neid tuleb võtta komöödiatena ja tema õilsate eesmärkide läbiviimist ka iroonilise pilguga vaadata.
Danny Trejo is playing the title character and Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Don Johnson and Jeff Fahey play supporting roles.
Mike Fleming is reporting the rumors are true and Danny Trejo will play the blade-wielding antihero you see in the not-safe-for-work mock trailer that was part of Grindhouse at the bottom of this article and will be joined by Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Don Johnson and Jeff Fahey. Rodriguez is co-directing with protege Ethan Maniquis.
After being betrayed by the organization who hired him, an ex-Federale (Trejo) launches a brutal rampage of revenge against his former boss. The film is expected to be released in 2010.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist