Oscarite kandidaadid teada!

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kaido » 22. Jaanuar 2009, 18:01

Täna tegi avalikuks Ameerika filmiakadeemia 81. korda Oscari kandidaadid. Edukaim on "The Curious Case of Benjamin Button" peaosas Brad Pittiga, saades 13 nominatsiooni. Sellele järgnesid kümne nominatsiooniga "Slumdog Millionaire" ja kaheksaga "The Dark Knight" ja "Milk".

T?ielikku uudist loe siit
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hau » 22. Jaanuar 2009, 18:56

Täiesti vitus! Parim üllatus: Michael Shannon kõrvalosa eest Revolutionary Roadis. Terve filmi mõtlesin, et see vend väärib seda, aga ma poleks elus uskunud, et ta selle ka saab. Kahju, et ei võida. Niiet see viies lahtine ots parima filmi kategoorias oli siis The Reader. Kahju, et Maadleja ei sneakind end sinna ja sai ainult näitlejate nommid. Mis viib suurema snubini - kurat, kus Bruce Springsteen on? Kõige ameerikalikum laulja, rääkimata aasta parimast loost, ei saa isegi nominatsiooni ja mingi india jorin saab 2 nommi ve? Samuti bullshit, et TDK sai ainult tehnilisi Oscareid. Richard Jenkinsi üle hea meel, et sai Visitoriga kuldsesse viisikusse, aga see polnd minu jaoks enam üllatus, sest viimastel päevadel sattus Jenkins paljudes ennustustes sinna lahtrisse. Doubt sai retsilt näitleja auhindu, mis ei ole ka üllatav. Viimase 10 aasta jooksul vist on see teine kord, kui lavastaja ja rezii kandidaadid on samad. Mis on jama. Nagu ma olen varem öelnud, siis Howard can sakk mai bools. Huvitav, et parim film, rezii ja adapted stsena on kõik samad. Seda ma ei teagi kas on varem juhtunud. Loodetavasti ei lähe need kõik slummile. Dokkides ka kaks suht tundmatut filmi.

Sorry Forza, no love for Valkyrie.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 22. Jaanuar 2009, 19:28

hau kirjutas:Sorry Forza, no love for Valkyrie.

:P
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Forzelius » 22. Jaanuar 2009, 20:17

Soprano kirjutas:
hau kirjutas:Sorry Forza, no love for Valkyrie.

:P

Kurb jah, kuid eks ma olin juba lootuse niikuinii kaotanud.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist