Idris Elba - uus Bond?

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Idris Elba - uus Bond?

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 26. Oktoober 2012, 11:27

Idris Elba - uus Bond?
Te näete õigesti - pildilolev mees ei ole ei teps mitte iiri, šoti ega muidu kaukaasia verd. Seitsmendaks James Bondiks kaalutakse hoopiski Sierra Leone ning Ghana päritolu Briti näitlejat Idris Elbat.

Loe täielikku uudist siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Idris Elba - uus Bond?

PostitusPostitas lostinthemist » 26. Oktoober 2012, 11:30

Pilt
Hahaha, kui see tõsiselt ka läbi läheks. :'D
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 26. Oktoober 2012, 11:40

Elba on kõigest 4 aastat noorem Craig'ist. Kui tema saaga läbi peaks saama, siis on Elba suht 45+ juba.
Muidu šarmi on mehel piisavalt.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 26. Oktoober 2012, 13:18

Mina olen kahe käega poolt. (Y) Kuigi see ilmselt ei teostu, siis Elba oleks vähemalt kolm korda parem Bond, kui praegune.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 26. Oktoober 2012, 14:19

Level kirjutas:Muidu šarmi on mehel piisavalt.

(Y)

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Joel McHale jnesiis Elba oleks vähemalt kolm korda parem Bond, kui praegune.

(N)
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 27. Oktoober 2012, 21:41

Idee, et Elba võiks kehastuda uueks Bondiks on kahtlemata väga kütkestav. Mees on andekas ja omapärane näitleja ning Briti luureagendina oleks ta päris vinge, kuigi tekib kohe küsimus, et kas ta tõesti peaks astuma 007 kingadesse. Mul ei ole mitte vähimatki selle vastu, et mustanahaline kehastuks Bondiks, aga kui mõelda Bondi pikale ajaloole, siis võiks 007 šarmikaks ja ajas pidevalt muutuvaks valgenahaliseks Briti agendiks jäädagi. Elbale võiks anda hoopis spin-off`i liidriosa. Umbes nagu Bourne`triloogialegi kleebiti neljas otsa. Miks mitte? Nii laieneks ka Bond-verse.

Kuigi kui päris aus olla, siis eks Bondi tegelasekuju on läbi aegade olnud ikka täielik pretty white boy, kes võitleb kohmakate ahvide ja segaste visionääridega. Mitte küll viimasel ajal, aga suhtumine on sama. Seega võiks mustanahaline vabalt valge välja vahetada. I am no racist, aga mul jääb ikka mulje, et Elba Bondina oleks liialt ahelat rikkuv vms.

Aga põhimõtteliselt lasku käija. Senimaani on Craig olnud võrratu. Kui Connery ja Moore välja arvata, kuna tegemist suuresti oma ajastu lastega, siis minu jaoks on tegu parima Bondiga, kes sobitub suurepäraselt modernse aja uute tuultega.

Mendesi "Skyfall" on hetkel ka totaalses überkiidumeres ujuma hakanud, et mul hakkab vaikselt kannatus otsa saama (Y)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 20. November 2012, 00:55

LiveForThis kirjutas:Idee, et Elba võiks kehastuda uueks Bondiks on kahtlemata väga kütkestav. Mees on andekas ja omapärane näitleja ning Briti luureagendina oleks ta päris vinge, kuigi tekib kohe küsimus, et kas ta tõesti peaks astuma 007 kingadesse. Mul ei ole mitte vähimatki selle vastu, et mustanahaline kehastuks Bondiks, aga kui mõelda Bondi pikale ajaloole, siis võiks 007 šarmikaks ja ajas pidevalt muutuvaks valgenahaliseks Briti agendiks jäädagi. Elbale võiks anda hoopis spin-off`i liidriosa. Umbes nagu Bourne`triloogialegi kleebiti neljas otsa. Miks mitte? Nii laieneks ka Bond-verse.

Kuigi kui päris aus olla, siis eks Bondi tegelasekuju on läbi aegade olnud ikka täielik pretty white boy, kes võitleb kohmakate ahvide ja segaste visionääridega. Mitte küll viimasel ajal, aga suhtumine on sama. Seega võiks mustanahaline vabalt valge välja vahetada. I am no racist, aga mul jääb ikka mulje, et Elba Bondina oleks liialt ahelat rikkuv vms.

Aga põhimõtteliselt lasku käija. Senimaani on Craig olnud võrratu. Kui Connery ja Moore välja arvata, kuna tegemist suuresti oma ajastu lastega, siis minu jaoks on tegu parima Bondiga, kes sobitub suurepäraselt modernse aja uute tuultega.

Mendesi "Skyfall" on hetkel ka totaalses überkiidumeres ujuma hakanud, et mul hakkab vaikselt kannatus otsa saama (Y)

100% nõus.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas damon » 20. November 2012, 17:05

Ma ei ole küll rassist aga minu jaoks ei ole neegril ja bondil midagi ühist.
Samas saan aru, et nii mõnedki standardid tänapäeval enam ei kehti.
Miskipärast tekkis seos USA-ga.
Pilt
Kasutaja avatar
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist