Idee, et Elba võiks kehastuda uueks Bondiks on kahtlemata väga kütkestav. Mees on andekas ja omapärane näitleja ning Briti luureagendina oleks ta päris vinge, kuigi tekib kohe küsimus, et kas ta tõesti peaks astuma 007 kingadesse. Mul ei ole mitte vähimatki selle vastu, et mustanahaline kehastuks Bondiks, aga kui mõelda Bondi pikale ajaloole, siis võiks 007 šarmikaks ja ajas pidevalt muutuvaks valgenahaliseks Briti agendiks jäädagi. Elbale võiks anda hoopis spin-off`i liidriosa. Umbes nagu Bourne`triloogialegi kleebiti neljas otsa. Miks mitte? Nii laieneks ka Bond-verse.
Kuigi kui päris aus olla, siis eks Bondi tegelasekuju on läbi aegade olnud ikka täielik
pretty white boy, kes võitleb kohmakate ahvide ja segaste visionääridega. Mitte küll viimasel ajal, aga suhtumine on sama. Seega võiks mustanahaline vabalt valge välja vahetada. I am no racist, aga mul jääb ikka mulje, et Elba Bondina oleks liialt ahelat rikkuv vms.
Aga põhimõtteliselt lasku käija. Senimaani on Craig olnud võrratu. Kui Connery ja Moore välja arvata, kuna tegemist suuresti oma ajastu lastega, siis minu jaoks on tegu parima Bondiga, kes sobitub suurepäraselt modernse aja uute tuultega.
Mendesi "Skyfall" on hetkel ka totaalses überkiidumeres ujuma hakanud, et mul hakkab vaikselt kannatus otsa saama