Jõudsin ka lõpuks ära kuulata. Väga mõnus. Omajagu vaeva nähtud ja saade kenasti ette valmistatud. Kerge esimese osa kramp, aga muidu üle ootuste sujuv tekst

Mõtlesin horrorist pisut pikema pausi teha, aga rääkisite mõne filmi päris ahvatlevaks.
Loodan, et see tore ettevõtmine soiku ei jää (ehk millal järgmine osa tuleb?)
Ja mõned mittesisulised kobinad: kas ma olen rumal ja ei leia õiget kohta või polegi podcastil päris oma kodu (eraldi teemat Filmiveebis või kuskil mujal?)
Minu arust on äärmiselt mugav, kui podcasti juurde on märgitud ajakoodid (millal mingi teema algab). Siin arutasite erinevaid filme piisava põhjalikkusega - usun, et iga nimetus oleks võinud oma märke saada. Kasulik nii kuulajatale (lihtsalt järge pidada, spoileritest järgmise teema juurde hüpata jne) kui ka tegijatele (rohkem märksõnu otsingumootoritele, hiljem hea midagi järgi kontrollida).
Also, netis küll ruumipuudust pole, aga põhimõtteliselt saaksite faili mahtu poole võrra vähendada - 64Kbps on vestluse jaoks täiesti piisav, sisuliselt sama kvaliteet. Proovige järgi. Tõsi, Soprano riffid ei kõlaks enam nii vingelt