Üks asi veel. Parimate filmide edetabelisse võiks pääseda alates 15 häälega (või vähemalt 10). 5 on selgelt liiga vähe!
Moderaator: Meeskond
rauls kirjutas:Üks asi veel. Parimate filmide edetabelisse võiks pääseda alates 15 häälega (või vähemalt 10). 5 on selgelt liiga vähe!
Rain kirjutas:kunagi ma hindasin, siis enam ei hinnanud, ja siis hakkas keegi kunagi seletama midagi et ei hinnata, siis hakkasin uuesti hindama
Soprano kirjutas:ka teiste hindeid vaadata and whatnot.
Ralf kirjutas:Soprano kirjutas:ka teiste hindeid vaadata and whatnot.
Mis on jama, kuna nüüd on kõik mu ühtede ja kümnete jagamised edetabeli muutmiseks avalikustatud.
Soprano kirjutas:Miks varem ei öelnud!? 800x600 reso on muidugi tänapäeval haruldane, aga leht peaks ikka iga resoga ilusti näitama.
Aixi kirjutas:Rääkige kas see zanri ja aasta otsing ikka töötab ma enda arvutiga proovisin siis lõi kirja The webpage cannot be found
ja teise arvuti ja teise ühendusega näitas mingit google otsingut filmiveebi linkidega.
Aixi kirjutas:Rääkige kas see zanri ja aasta otsing ikka töötab ma enda arvutiga proovisin siis lõi kirja The webpage cannot be found
ja teise arvuti ja teise ühendusega näitas mingit google otsingut filmiveebi linkidega.
page = "http://" + window.location.hostname + "/" + page;
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist