Oli kord üks mets

Il était une forêt

Once Upon a Forest (2013)

8 / 10

1 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Dokumentaal
Stuudio: Bonne Pioche
Riik: Prantsusmaa
Kestvus: 1 tundi 18 minutit
Kinodes alates: 25.04.2014
Lavastaja(d): Luc Jacquet

"Pingviinide marss" looja, kuulsa prantsuse dokumentaalfilmide režissööri Luc Jaquet' uus teos viib meid sõna otseses mõttes metsa. Suurejooneline, vapustavat vaatemängu pakkuv Jaquet' film võimaldab inimesel esmakordselt vahetult osa saada looduse imest – vihmametsa kasvamisest.

Tohututel uuringutel ja teadmistel põhinev dokumentaalteos viib vaataja retkele troopilise džungli sügavustesse, otse elu südamesse. Prantsuse botaaniku ja ökoloog Francis Hallé detailsel ja põneval juhendamisel toimub visuaalselt erakordne uurimisretk meie planeedi roheliste kopsude juurde - eelajaloolisse vihmametsa.

Ainult kino suudab pakkuda sellist võimatuna näivat reisi täiesti metsikusse universumi, kus valitseb täiuslik tasakaal ja kus igal elusolendil – ka kõige pisemal ja suuremal – on oma ülesanne eluringis. Suursuguse looduse rikkailikuma müsteeriumi ürgset hiilgust on tunda igas rakus ja kaadris. Täiesti meelteväliselt tajutav, haaravalt põnev ja olemuselt fenomenaalne film on kummardus eksistentsile ja universumile, milles elame.

www.forumcinemas.ee

Il était une forêt (2013) on IMDb

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga