Vastikud ülemused

Horrible Bosses (2011)

6.76 / 10

17 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Komöödia
Stuudio: New Line Cinema, Rat Entertainment
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 40 minutit
Kinodes alates: 08.07.2011
Lavastaja(d): Seth Gordon

Nicki (Jason Bateman), Kurti (Jason Sudeikis) ja Dale’i (Charlie Day) tüütu päevatöö muutuks oluliselt talutavamaks, kui nende talumatud ülemused maamunalt kaoksid. Kuna lõpparve võtmine ei tule kõne allagi, sepitsevad kolm sõpra joogise pea ja endise kurjategija kahtlaste nõuannete abil pealtnäha lollikindla plaani, et oma tööandjatest vabaneda... ja seda lõplikult. Asjal on ainult üks häda - ka parimatest parimad plaanid on ainult nii lollikindlad, kui tarkpead nende taga.

Jason Bateman ("Probleemid paradiisis"), Charlie Day ("Kaugsuhe") ja Jason Sudeikis ("Linnaluba") kehastavad kolme südamepõhjani õnnetut töötajat; Jennifer Aniston ("Minu liba-abikaasa"), Colin Farrell ("Palgamõrvarid Brügges") ja kahekordne Oscari-võitja Kevin Spacey ("Tabamatu ilu", "Mehed, kes jõllitavad kitsesid") aga nende vastikuid ülemusi.

Oscari-võitja Jamie Foxx ("Ray") on salasepitsejate õpetaja, kes jagab oma tänavatarkust vastava hinna eest. Kaasa löövad ka tuntud headuses veterannäitleja Donald Sutherland ja Julie Bowen.

http://www.forumcinemas.ee