Põrgupark

Hell Fest (2018)

4.5 / 10

2 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Õudus
Stuudio: Tucker Tooley Entertainment, Valhalla Motion Pictures
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 29 minutit
Kinodes alates: 12.10.2018
Lavastaja(d): Gregory Plotkin

Maski kandev sarimõrvar muudab õudukateemalise lõbustuspargi oma isiklikuks mängumaaks ning hakkab ühte sõpruskonda terroriseerima. Teised külastajad arvavad, et see kõik on osa lõbustuspargi vaatemängust.

Kolledžiõpilane Natalie (Amy Forsyth) on külas lapsepõlvesõbral Brooke'il (Reign Edwards) ja tema toakaaslasel Tayloril (Bex Taylor-Klaus). Igal teisel ajal läheks nad oma poiss-sõpradega kontserdile või baari, aga on Halloween, nii et nad lähevad kõigi teiste kombel Põrguparki. See on parasjagu linna sattunud rändlõbustuspark, kus on lugematu hulk erinevaid karusselle, mänge ja labürinte. Igal aastal käib Põrgupargis tuhandeid inimesi, et sellel kummituslikul õuduste karnevalil tõelist hirmu kogeda.

Kuid ühe külastaja jaoks pole Põrgupark meelelahutuskoht, vaid hoopis jahimaa ja võimalus tappa otse jõllitava publiku ees, kes naudib hirmuäratavalt lõbusat atmosfääri liiga palju, et ära tunda nende silme all aset leidvat kohutavat reaalsust. Surnute arv ja rahvahulkade meeletu elevus muudkui kasvab ning viimaks pöörab ta oma maskis pilgu Natalie, Brooke'i ja Taylori ning nende kaaslaste poole, kes aga ei kavatse ilma võitluseta alla anda.

Videod

Lingid

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga